Leveranser från Intim Experten

Fraktkostnad

På Intim Experten har vi fri frakt på alla leveranser. Du kan om du vill köpa till en spårbar frakt som garanterat kommer till ett utlämningsställe som enbart du kan hämta ut. Väljer du fri frakt skickar vi i fösta hand med posten direkt till din brevlåda, dvs hem till dig. Är paketet för stort kommer posten att låta dig hämta ut det på ditt närmsta utlämningsställe. Spårbara frakter skickas med DHL.

Diskreta leveranser

När vi packar er order så görs det i en helt vanlig brun låda utan märkning. Vårt butiksnamn står aldrig med och det finns ingen märkning som kan avslöja vart ni har beställt era varor. Som avsändare står det eprix online, så ni kan känna er helt lugna och trygga med att handla på Intim Experten utan att någon ska få veta.

Leveranstider

Vi använder Posten för distribution av paket. Beroende på var i landet du bor så kan leveranstiden variera. Vi skickar våra paket från Helsingborg vilket innebär att om du bor i norra Sverige så blir leveranstiden längre. Överlag så tar det mellan 1 till 3 dagar att få hem en leverans.

Leveranstider

Det tar i genomsnitt 1 dag att få hem sin leverans. Bor man i på avlägsna platser kan det ta 2-3 dagar, tex de övre delarna av norra Sverige. Om du beställer innan klockan 14:00 så kommer du troligtvis ha din leverans nästa dag. Detta gäller inte beställningar på Fredagar, Lördagar och Söndagar.

Beställningsschema spårbar frakt med DHL

Beställning gjord innan 14:00 på;

 • Måndagar får du ca måndag (kan ta en extra dag om du bor i avlägset område eller på Gotland)
 • Tisdagar får du ca onsdag (kan ta en extra dag om du bor i avlägset område eller på Gotland)
 • Onsdagar får du ca torsdag (kan ta en extra dag om du bor i avlägset område eller på Gotland)
 • Torsdagar får du ca fredag (kan ta en extra dag om du bor i avlägset område eller på Gotland)
 • Fredagar får du ca måndag (kan ta en extra dag om du bor i avlägset område eller på Gotland)
 • Lördag och söndag packas på måndag och du får leverans ca tisdag (kan ta en extra dag om du bor i avlägset område eller på Gotland)

Beställningsschema Fri Frakt (ett varubrev med posten tar i genomsnitt 3 vardagar (beställd innan kl 14:00)

Beställning gjord innan 14:00 på;

 • Måndagar får du på onsdag (kan ta en extra dag om du bor i avlägset område eller på Gotland)
 • Tisdagar får du på torsdag (kan ta en extra dag om du bor i avlägset område eller på Gotland)
 • Onsdagar får du på fredag (kan ta en extra dag om du bor i avlägset område eller på Gotland)
 • Torsdagar får du på måndag (kan ta en extra dag om du bor i avlägset område eller på Gotland)
 • Fredagar får du på tisdag (kan ta en extra dag om du bor i avlägset område eller på Gotland)
 • Lördag och söndag packas på måndag och du får leverans onsdag (kan ta en extra dag om du bor i avlägset område eller på Gotland)


Observera att på röda dagar och storhelger så sker ingen packning och inga leveranser. Det är första vanliga dagen efter en röda dagar eller helger som packning sker och du får ditt paket dagen efter. Det kan ta upp till 2 dagar om du bor på avlägsna platser eller på Gotland samt om transportören, dvs Posten eller DHL har problem med sina leveranser.[För leverans från vårt lager så är sista order tid 14:00 - skickas samma dag]

Ej uthämtade paket & felaktig adress

Om inte paketet hämtas ut debiterar vi kunden 150 kr för att täcka de kostnader som uppstått p.g.a. att paketet inte hämtats ut eller kunden angivit en felaktig adress. Så som: Frakt tur och retur, eventuella avgifter samt hanteringskostnad.

Leveransproblem

Leveranser fungerar i 9 fall av 10 men ibland uppstår det problem som gör att leveransen försenas. Detta kan bero på flera olika saker, dåligt väderlag, stor helger, paket som försvinner mm. Det är alltid tråkigt när det inte fungerar som önskat men det händer tyvärr. Tar er leverans längre tid än förväntat så tveka inte från att höra er till vår kundtjänst så ska vi se om vi kan hitta var ditt paket befinner sig.


SMS - AVI = Är alltid dom 4 sista siffrorna i ditt paket id!

Leverans - 90% får SMS avi från posten (viktigt att skriva rätt mobil nummer vid order)

I vissa fall fungerar inte SMS avi - då kommer får en AVI hem i din brevlåda med information om var du hämtar ut din beställda vara, i en del fall kommer varan levereras med DHL direkt hem till din adress.
( OBS - Står ej på ditt paket vem det är ifrån pga diskretion )
Se gärna vår film nedan:

Diskreta leveranser

En del oroar sig för att någon ska märka vad och från vem man har köpt, men här kan ni handla tryggt och säkert, allt är 100% diskret. Vi skickar allt i vanliga bruna kartonger, utan tryck och märkningar som kan avslöja från vem du får paketet ifrån. Våra kartonger är tåliga och förseglas extra väl så att dom inte går sönder leveransen. Som avsändare står EPRIX och det står inget om innehållet i ditt paket. Du kan känna dig lugn och trygg när du ska hämta ut ditt paket, ingen kommer veta.

Diskret betalning

När du betalar kan du känna dig trygg både med vårt betalningssystem via Klarna och att ingen kommer se vad du har köpt. På fakturor och kontoutdrag står inget om vad du köpt, som betalningsmottagare är Eprix, så butikens namn förekommer aldrig.

Känn dig lugn - Alltid diskret avsändare på paket, faktura och sms

(OBS - Det är bara på Följesedel inne i paketet där det står vårt namn och den orderbekräftelse du får till det mail du fyller i i samband med att du beställer)

Din beställning av sexleksaker skickas i diskret låda, orders som inkommer till oss innan kl 14:00 skickas samma dag, efter kl 14:00 skickas ordern dagen efter. Orders som gjorda på helgen hanteras först på måndag.

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Leveranstiden avgörs av vart du bor i landet och från vilket av våra lager vi kommer skicka produkten ifrån.

Om du känner dig osäker på när ska få din leverans så är du varm välkommen att kontakta oss så kommer vi hjälpa dig och lokalisera vart paketet finns.

Force Majeure

Intim Experten ska vara befriad från skadestånd och andra påföljder om fullgörandet av visst åtagande förhindras eller väsentligen försvåras av omständighet som Intim Experten inte rimligen kunnat råda över eller förutse. Exempel på befriande omständigheter är krigshändelse, naturkatastrof, arbetskonflikt, bojkott, blockad, blixtnedslag, eldsvåda, sabotage, myndighetsbestämmande/myndighetsutövande eller annan offentlig reglering eller ny lagstiftning, problem med posthantering, allmän knapphet på transporter, varor eller annan liknande omständighet, samt olyckshändelse av större omfattning.

Rabattkod