Köpvillkor Intim Experten

Köpvillkor på Intim Experten

På Intim Experten är det tryggt, enkelt och bekvämt att handla. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp på dina produkter. Moms ingår i samtliga priser. Endast myndiga personer fyllda 18 år får handla på Intim Experten. Vårt produktsortimentet uppdateras kontinuerligt och alla produkter, samt priser är beroende av tillgänglighet, speciella rabatter, feltryck, skatteändringar och andra faktorer som inte alltid kan kontrolleras.

Vi är måna om att du ska vara nöjd och känna dig trygg när du handlar hos oss. Vi hjälper er gärna så tveka inte från att höra av dig om det finns frågor om produkter eller beställningar som du gjort. Om det uppstår problem så vår ambition att alltid försöka lösa detta på bästa sätt tillsammans med dig. Om ett kundärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer nämndens beslut att följas.

Ångerrätt

Hos oss har du 365 dagars ångerrätt från den dag då din beställning skickades. Du kan få pengarna tillbaka eller byta mot en annan vara. Det du ska tänka på är att om du öppnat förpackningen till en intimprodukt så gäller inte ångerrätten längre. Är det produkter som inte faller inom ramen för intimprodukter så kan du alltid skicka tillbaka varan om den är i ursprungligt skick.

Din ångerrätt upphör även om det är uppenbart att varan/produkten har använts på ett sätt som uppenbart reducerar dess värde.

Returadressen är:

Intim Experten (Eprix AB)

Verkstadsgatan 2

252 27 Helsingborg

Intim Experten accepterar inte postförskott. Så snart vi har tagit emot din försändelse/vara och konstaterat att den uppfyller kraven för ångerrätten, kommer försäljningsbeloppet återföras till ditt kreditkort eller bankkonto. Den enda kostnaden du står för själv är returportot.

När har jag rätt att reklamera?

Hos oss har du 3 års reklamationsrätt efter att köp genomförts enligt konsumentköplagen.

Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar på internet.

Du har rätt att reklamera så länge det gäller defekter som uppstått trots att du använt produkten på det sätt som är avsett. Det är viktigt att du läser skötsel råd och vad man ska tänka på när man förvara sexleksaker. Förvara aldrig sexleksaker tillsammans, det kan förstöra materialet och det är viktigt att du använder rätt typ av glidmedel till din produkt. Felaktig förvaring, rengöring och hantering kommer inte ersättas.

Rätten att reklamera gäller inte om din vara gått sönder eller skadats som en följd av oaktsamhet, bristande underhåll eller hantering. Din reklamation måste meddelas Intim Experten inom rimlig tid efter att du upptäckt defekten.

Återbetalning sker inom 30 dagar efter att du häver köpet och vi fått meddelandet om det.

Säkerhet

Vi säljer inte till minderåriga, dvs personer under 18 år.

För att kunna leverera varan till dig registrerar vi dina personuppgifter. Vi samarbetar bara med seriösa betalningspartners för att skydda dig som kund. Vi registrerar även IP-adressen på den dator från vilken köpet genomförs. Den informationen används endast vid en eventuell polisutredning. IP-adressen lagras så länge en eventuell polisutredning pågår. Alla falska beställningar polisanmäls!

Vi ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas på ett säkert sätt enligt personuppgiftslagen. När du handlar något hos oss kommer dina uppgifter lagras och behandlas i digitalt format.

All personal har tystnadsplikt, du kan alltid känna dig trygg när du handlar på Intim Experten

Returer

Vid retur av produkter eller material till Intim Experten skall produkterna emballeras så att de är skyddade under transport till oss. Vi rekommenderar att du förpackar produkter på samma sätt som när de levererades till dig och att du använder ett spårbart fraktsätt vid returen.

Betalning

Vi använder oss av Klarna som betalningslösning. Det innebär att du kan betala med kort, faktura och göra delbetalningar. Vill du veta mer om villkoren för betalning så kan du läsa om dessa direkt på Klarna.

Att betala via Klarna innebär att din betalning du gör i vår butik går till Klarna. När du ska få tillbaka pengar så görs detta via Klarna och har du problem med fakturor eller betalningar så kontaktar du Klarnas support för att få hjälp.

Ring Klarna support 08-120 120 10 om du har frågor om betalningar

Ni når alltid oss på telefon mellan 10:00 - 16:00, eller så skickar ni mejl klicka här

Rabattkod