Hur fungerar en WE-VIBE

WE-VIBE en sexleksak för par

We-Vibe är inte bara en utan flera produkter i en serie som tar sexuell njutning ett steg in i framtiden. Leksaken är främst inriktad på att ge kvinnor stimulans genom vibrationer och den lilla apparaten kan användas under både samlag och vid onani. Designen är diskret och eftersom den inte tar upp någon plats kan par använda den både vid förspel och när mannen penetrerar. We-Vibe stimulerar både klitoris och g-punkt i olika vibrerande mönster och styrka. Du kan också kombinera din nya leksak med olika tillbehör för att göra ditt sexliv mer spännande. Variera med bland annat massagestav och klitorisvibrator som också är uppladdningsbara och håller samma diskreta och snygga design. We-Vibe har också lyckats med något som många andra tillverkare av sexleksaker glömt bort. Som en effekt av en alltmer global värld, med långdistansrelationer och resandejobb, kan det vara svårt att hålla liv i lusten. We-Vibe kan styras från en app i din mobil, var i världen du än befinner dig, och har dessutom Wi-Fi. Låt detta bli ett nytt element i ert sexliv, lek med vibrationerna på avstånd. Oavsett vilken smartphone du än har kan du nu välja mellan olika mönster och styrka på vibrationerna. I appen kan du hitta upp till tio olika mönster och också skapa en egen rytm som fungerar bäst för dig. Med We-Vibe kan du och din partner ha det bästa sexet, komma närmare varandra i sovrummet och skapa en närhet var ni än befinner er i världen. Det här är framtiden för par som ofta är på resande fot men inte vill förlora passionen. We-Vibe finns i flera olika utgåvor och färger. Testa We Vibe 3 eller 4 som är utformade på lite olika sätt och vibrerar djupare än vanliga massagestavar och dildos. Produkterna är helt vattentäta och kan användas utan säkerhetsrisk i både dusch eller under en njutningsfull stund i badkaret. Du kan också bära vibratorn under kläderna och helt diskret gå till jobbet eller shoppa med en liten extra glädjande hemlighet.

WE VIBE 4 PLUS PINK

WE-VIBE kan anväbdas på flera sätt

Den allra senaste vibratorn i We-Vibes serie är modell nummer 4. Snyggt utformad som en decimeterlång, platt nypa når We Vibe 4 från g-punkten till klitoris, men tar inte upp någon plats. Du kan komma närmare din partner och dela vibrationerna på både in- och utsida under samlaget. Det finns även plats för både penis eller massagestav samtidigt som du använder din We-Vibe. Vibratorn har en flexibel storlek och kan anpassas efter dig eller din partner och är gjord i medicinsk silikon som enkelt tvättas med varmt vatten och tvål. Behöver du glidmedel rekommenderar vi ett vattenbaserat då silikon eller olja kan förstöra den mjuka ytan. Ladda din We-Vibe genom USB och styr den sedan med en trådlös kontroll, din telefon eller direkt med knapparna på vibratorn. Du kan ställa in olika vibrationer och styrka för in- och utsidan, allt för att du och din partner ska hitta samspelet som får igång er båda. We-Vibe innehåller allt för att både samlag och onani ska kännas nytt och inspirerande, vare sig du har ett långvarigt förhållande och mycket erfarenhet eller om du vill lära känna någon lite bättre. Välj dina tillbehör från samma serie för att göra leken i sovrummet mer spännande. We Vibe Touch är exempelvis en liten extern vibrator som du kan använda på egen hand för stimulering av klitoris eller bröstvårtor. Tango är massagestaven med åtta olika vibrationslägen som du kan använda solo eller ihop med din We-Vibe. De är av samma snygga design och höga kvalitet, vilket märks när du låter dem bli en del av din vardagliga njutning. Det här är en av Mshops favoriter med fina recensioner från både manliga och kvinnliga användare. Att We-Vibe fungerar för både par och solo gör den till en prisvärd leksak för ditt sexliv. Variera mellan de olika typerna av vibrationer och låt extasen vara längre med kraftigare eller mjukare styrka. Ge makten till din partner och låt dig bli eggad till orgasm när du minst anar det.

WE-VIBE PLEASURE MATE KIT

VÄLJ RÄTT WE-VIBE

Ska du bara köpa en sexleksak i år eller har du svårt att bestämma dig för vilken typ du vill ha? We-Vibe en av våra storfavoriter som vi varmt rekommenderar. Är du en nybliven entusiast och vill hitta moderna produkter för högsta njutning? Då kommer de djupa vibrationerna att ta dig till nya nivåer. Har du en partner där gnistan behöver tändas på nytt eller behöver du kanske kunna tillfredsställa dig själv, på dina villkor, var du än befinner dig? Oavsett om du är själv, i par eller i grupp, kan We-Vibe tillfredsställa dig och din partner på bästa sätt. Inställningarna går att anpassa för din personliga njutning och ändras lätt under lekens gång. Sätt krydda på distansförhållandet genom att låta din partner styra din We-Vibe via en app på mobilen. Den går också lätt att bära under kläderna och finns alltid tillgänglig när du känner dig lekfull. We-Vibe kommer att ta dig till orgasmer ihop med din partner, eller på egen hand, på nya sätt varje gång. Det här är produkten för alla typer av sexuella preferenser och behov. Testa att leka ihop med en massagestav eller en separat stimulerande vibrator som kan användas på fantasifulla sätt. Experimentera dig fram med en mängd olika inställningar och kombinationer. I appen kan du dessutom designa din egen rytm. Handlar du We-Vibe på Mshop får du ett års garanti och 100 % diskretion, allt för din fulla belåtenhet. Vi har ett brett utbud av sexleksaker, underkläder och tillbehör som hjälper dig hitta passionen i ditt sexliv. Våga vara lekfull med din partner eller under dina privata stunder. Vår sexuella njutning är högst individuell och det finns inga universella recept på vad som fungerar för alla. Våga utforska din njutning med bra och roliga produkter från våra professionella leverantörer och tillverkare. Mshop bjuder in dig till ett nytt äventyr där We-Vibe kan hjälpa dig och din partner till spännande stunder av njutning och passion. Klicka dig vidare och planera för ett par heta kvällar framöver.

we vibe


Rabattkod